Pallipoissi jalaga löönud Hazard palus vabandust, sama tegi ka kannatanu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazardilt jalaga ribidesse saanud Charlie Morgan
Eden Hazardilt jalaga ribidesse saanud Charlie Morgan Foto: SCANPIX

Eile toimus Inglismaa jalgpalli liigakarika poolfinaalis Chelsea ja Swansea City vahel inetu intsident, kus Eden Hazard lõi jalaga pallipoissi, kes ei tahtnud sinisärgile palli anda. Mängu lõpus kutsus Chelsea meeskond 17-aastase pallipoisi oma riietusruumi, kus toimus leppimine.

«Poiss tuli meie riietusruumi ning ma vabandasin. Sama tegi ka tema,» rääkis Hazard Chelsea TVle. Ka politsei ei asunud asja uurima, sest pallipoiss Charlie Morgan ei esitanud süüdistust.

«Mõlemad mehed eksisid. Tema (pallipoiss) kulutas aega. Hazard tahtis palli aga kiiresti mängu panna. Mõlemad tegid valesti,» rääkis Chelsea peatreener Rafael Benitez.

Morgan kirjutas enne mängu Twitteris, et tema jaoks on tegu viimase mänguga selles ametis. Tegelikult ei oleks ta pidanud ka eile platsi ääres olema, kuid ta asendas lumevangis olnud kolleegi. Ta on pallipoisi ametit pidanud juba kuus aastat.

Hazard sai antud intsidendis punase kaardi ning mäng lõppes 0:0 viigiga, mis viis karikafinaali Swansea.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles