Välisklubi juurde sõitev Piiroja: kui kõik õnnestub, siis kirjutan lepingule alla

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja eile Lilleküla kunstmuruväljakul FC Flora hooaja avatrennis.
Raio Piiroja eile Lilleküla kunstmuruväljakul FC Flora hooaja avatrennis. Foto: Liis Treimann

2013. aasta Meistriliiga hooaja eel FC Floraga harjutanud Raio Piiroja sõidab täna Eestist minema. Enne ärasõitu andis ta intervjuu TV Florale, tänades klubi osutatud abi eest.

«Lähen ühe klubi juurde meditsiinilisele ülevaatusele ja kui kõik õnnestub, siis kirjutan ka lepingule alla,» sõnas Piiroja, keda ootab ees kontrollkohtumine ning kes soovis jätta klubi nime ja riigi enne lepingu sõlmimist enda teada, seisab klubi koduleheküljel.

«Tervis on hea, selle koha pealt on ainult positiivsed uudised. Ma arvan, et olen Floras jalad alla saanud ja selle eest suur aitäh Flora poistele, kes aitasid tagasi ree peale. Ma arvan, et saan sellest meditsiinilisest testist läbi,» lisas Piiroja, kelle sõnul oli täiesti reaalne alustada hooaega ka üheksakordse Eesti meistri ridades.

Kuigi viimastel nädalatel on meeskonnast lahkunud ka Gert Kams ja Siim Luts, usub Piiroja, et Floral on tänavugi head võimalused kõrgete kohtade nimel kaasa rääkida. «Entusiasmi on kõvasti ja samas on väga andekaid ja oskuslikke mängijaid. Suhtumise taha midagi ei jää, kui siin ikka väljas on 15 kraadi külma ja mehed teevad kaks korda päevas trenni, siis see juba näitab midagi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles