Hädas Lakers pidas kriisikoosoleku

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pau Gasol ja Kobe Bryant.
Pau Gasol ja Kobe Bryant. Foto: SCANPIX

Mitmete probleemide tõttu väga kehva hooaega tegemas Los Angeles Lakersi korvpalliklubi pidas kolmapäeval kriisikoosoleku, kus suud puhtaks räägiti.

ESPNi andmeil kutsus koosoleku kokku peatreener Mike D´Antoni. Sõna võtsid peamiselt veteranmängijad Kobe Bryant ja Steve Nash, ent ka mitmed teised pallurid.

Los Angeles Times´i väitel päris Bryant meeskonna keskmängijalt Dwight Howardilt, kas tema jaoks on Bryantiga koos mängimine probleem ja nõudis Howardilt suu puhtaks rääkimist. Kui ajakirjanikud Howardilt hiljem küsisid, kas see vastab tõele, ütles ta: «Ei, Kobe ei ole minult sellist asja küsinud. Tema kõrval mängimine pole minu jaoks probleemiks, me kõik peame selles meeskonnas üksteisega veel harjuma.»

Kui hooaeg on poole peal, on sügisel üheks tiitlipretendendiks peetud Lakersil kirjas 17 võitu ja 25 kaotust. Mitmeid põhimängijaid on seganud vigastused, ent probleemiks peetakse ka Bryanti ja Howardi koostööd ja läbisaamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles