Tuuli Tomingas oli noorte MMil sprindis kümnes

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Tomingas
Tuuli Tomingas Foto: Andreas Nigol

Täna algasid Austrias Obertilliachis laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlused, esimesena oli kavas tüdrukute 6 km sprint, kus parima eestlasena sai Tuuli Tomingas 10. koha.

Tomingas tegi kahe tiiru peale ühe möödalasu ja kaotas sõidu võitnud venelanna Uljana Kaiševale 2.00,8. Kaiševa käis samuti ühel trahviringil.

Samuti ühel lasul eksinud Meril Beilmann sai 30. koha, kaotust võitjale kogunes 3.05,7. Regina Oja tegi neli möödalasku ja lõpetas 49. kohaga, kaotades võitjale 4.18,4. Susan Külm eksis samuti neljal lasul ja sai 64. koha, kaotades Kaiševale 5.07,6.

Hõbemedali võitis lasketiirudes eksimatult tegutsenud itaallanna Lisa Vittozzi, kes kaotas kiireimat sõiduaega näidanud Kaiševale 1.00,5. Kolmas oli ühe möödalasu teinud venelanna Svetlana Mironova, kaotades oma kaasmaalannale 1.13,4.

Jäitussõit, kuhu pääsesid 60 paremat, on kavas pühapäeval.

Täna on veel kavas ka noormeeste 7,5 km sprint, kus eestlastest teevad kaasa Kristjan Koskinen, Rene Zahkna, Tarvi Sikk ja Johan Talihärn. Homme asuvad võistlustulle juuniorid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles