Posti klubi konkureerib kohale kõrgliigas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Post (paremal).
Sander Post (paremal). Foto: ga-eagles.nl
Sander Posti koduklubi Go Ahead Eagles võitis eile Hollandi esiliigas koduplatsil BV Veendami 2:1 ning säilitas lootuse kõrgliigasse tõusmiseks.

Hiljuti tagasi põhikoosseisu murdnud Post tegi kaasa kogu kohtumise, kuid seekord väravat ei löönud. Pärast avapoolaja keskel penaltist kaotusseisu jäämist tõid neile võidu Marco Parnela ja Maikel Kieftenbeldi väravad, kirjutab soccernet.ee.

Kaks vooru enne hooaja lõppu jätkab Eagles 20 meeskonna seas 7. kohal. Kõrgliigasse pääseb hooaja lõppedes otse vaid võitja, kuid lisaks sellele jõuavad kaheksa esiliigaklubi keerulise süsteemi järgi veel üleminekumängudele.

Üleminekumängudele lastakse kuus hooaja jooksul erinevatel perioodidel parimaid tulemusi näidanud klubi ning lisaks neile veel kaks kõrgeimal kohal lõpetavat meeskonda, kes kindlaks määratud perioodidel parimad ei olnud.

Eaglesi kodulehe teatel on neil veel selleks võimalus olemas ning kõik saab otsustatud viimaste voorudega. Samal ajal ei ole selge, kas Post Hollandis üldse jätkab, sest hooaja lõppedes saab läbi ka tema laenuleping FC Florast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles