Rene Zahkna võitis noorte MMil pronksmedali

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noormeeste sprindi esikolmik (vasakult): hõbemedali võitnud ameeriklane Sean Doherty, maailmameistriks tulnud prantslane Fabien Claude ning pronksi võitnud Rene Zahkna.
Noormeeste sprindi esikolmik (vasakult): hõbemedali võitnud ameeriklane Sean Doherty, maailmameistriks tulnud prantslane Fabien Claude ning pronksi võitnud Rene Zahkna. Foto: Andreas Nigol

Mullu noorte olümpiapäevadel kaks hõbemedalit võitnud laskesuusataja Rene Zahkna täiendas täna oma medalikogu, võites Austrias Obertilliachis alanud noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel noormeeste 7,5 km sprindis pronksmedali.

18-aastane Zahkna tegi täna kahe tiiru peale ühe möödalasu, seejuures jäi üles teise tiiru viimane märk. Teise tiiru järel hoidis Zahkna küll liidrikohta, kuid viimasel ringil olid prantslane Fabien Claude ja ameeriklane Sean Doherty temast suusaringil kiiremad. Võidu võttis Claude, edestades Dohertyt 3,6 ja Zahknat 14,9 sekundiga. Nii Claude kui Doherty pidid käima kahel trahviringil.

Johan Talihärm tegi täna kolm möödalasku ja sai 37. koha, kaotades võitjale 2.05,2. Samuti kolmel lasul eksinud Kristjan Koskinen sai 46. koha, kaotust võitjale kogunes 2.29,2. Kahel trahviringil käinud Tarvi Sikk lõpetas võistluse 53. kohaga, kaotades võitjale 2.46,4.

Kokku lõpetas võistluse 108 noormeest, neist 60 pääsesid pühapäevasesse jälitussõitu.

Homme on Obertilliachis kavas juunioride sprindid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles