Pallipoissi löönud Chelsea staar sai alaliidult süüdistuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard (paremal).
Eden Hazard (paremal). Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpallur Eden Hazard, kes lõi kolmapäevases karikamängus Swansea City vastu jalaga pallipoissi ja saadeti punase kaardiga platsilt minema, sai Inglismaa jalgpalliliidult süüdistuse kohatus käitumises.

Hazard pidanuks punase kaardi eest niikuinii kandma kolmemängulist võistluskeeldu, kuid süüdistuse esitamisel ähvardab teda palju pikaajalisem karistus. Alaliidu sõnul käitus Hazard pallipoisiga viisil, mille eest karistamiseks ei piisa tavalistest meetmetest.

Ühtlasi meenutas jalgpalliliit Swanseale ja kõigile teistele klubidele, et ka pallipoistele tuleb anda juhised sobivaks käitumiseks. Kolmapäevases liigakarika poolfinaalmängus ei andnud pallipoiss Charlie Morgan soovitud kiirusega Hazardile palli tagasi ning kukkus hoopis selle peale, misjärel belglane teda jalaga lõi. Mängija sõnul sihtis ta palli ja tabas poissi kogemata.

Pallipoiss ja tema isa käisid pärast kohtumist Chelsea riietusruumis ning  osapooled vabandasid teineteise ees, ühtlasi kinnitas pallipoiss, et ei kavatse Hazardi vastu politseile süüdistust esitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles