Jäätantsupaar Štork-Rand tegi EMil 11. kohaga Eesti iluuisutamise ajalugu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Štork ja Taavi Rand.
Irina Štork ja Taavi Rand. Foto: SCANPIX

Eesti jäätantsupaar Irina Štork - Taavi Rand tegi Zagrebis toimuvatel Euroopa meistrivõistlustel Eesti iluuisutamise ajalugu, sõites välja jäätantsijate kõigi aegade parima, 11. koha.

Štork ja Rand teenisid vabakavaga kohtunikelt 82,31 punkti, mis on nende karjääri parim tulemus. Kokkuvõttes teenitud 132,90 punkti, mis on samuti nende isiklik rekord, kergitas nad lühikava järgselt 14. kohalt 11. positsioonile.

Euroopa meistriteks krooniti venelased Jekaterina Bobrova ja Dmitri Solovjov, kes kogusid 169,25 punkti. Ülinapilt, vaid 0,11 punktiga kaotasid neile kaasmaalased Jelena Ilinõhh - Nikita Katsalapov. Pronksi said itaallased Anna Cappellini ja Luca Lanotte.

Eesti jäätantsijate senine parim tulemus EMilt pärines 2010. aastast, kui Taavi vend Kristjan Rand ja Caitlin Mallory sõitsid Tallinnas peetud võistlustel välja 13. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles