Jurlova sai MMi sprindidistantsil 10. koha, Gaim läks alt laskmisega

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darja Jurlova.
Darja Jurlova. Foto: Andreas Nigol

Austrias Obertilliachis toimuval laskesuusatamise juunioride MMil sai 7,5 km sprindidistantsil eestlannadest parima tulemuse Darja Jurlova, kes lõpetas 10. kohaga.

Jurlova eksis esimeses tiirus korra ja teises kaks korda, kuid näitas korralikku suusakiirust ja kaotas lõpuks võitjale Laura Dahlmeierile Saksamaalt 1.44,7. Puhtalt lasknud ja täna omaette klassist olnud Dahlmeier edestas finišis venelannat Olga Podtšufarovat 48 sekundiga, kodupubliku rõõmuks sai pronksmedali austerlanna Lisa Theresa Hauser (+57,9).

Johanna Talihärm eksis tiirudes kolm korda ja sai 17. koha, kaotades võitjale 2.22,7. Aasta eest Kontiolahtis jälitussõidu maailmameistriks kroonitud Grete Gaim pääses lamades tiirust puhaste paberitega ja hoidis 13. kohta, kuid püstitiirus tuli tervelt kolm eksimust ja lõppkohaks seega 26., kaotust võitjale 3.09,6.

Neljanda eestlannana rajal olnud Ulla-Maarit Helinurm eksis tiirudes samuti kolmel korral ja sai lõpuprotokollis 44. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles