Boston Celticsi põhimees sai ränga põlvevigastuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rajon Rondo (palliga).
Rajon Rondo (palliga). Foto: SCANPIX

2008. aastal korvpalliliiga NBA meistriks tulnud ja tänavugi soosikute sekka kuuluv Boston Celtics sai halva uudise - põhimängujuht Rajon Rondo põlvesidemete rebendi tõttu sel hooajal enam platsile ei tule.

Rondo vigastas paremat põlve kohtumises Atlanta Hawksi vastu ning esialgu lootis Celtics, et tegu on vaid väänamisega, kuid põhjalikumad uuringud näitasid sidemete rebendit. Sellisest rängast vigastusest taastumiseks võib halvimal juhul kuluda kuni aasta.

«See oli kõigile, kaasa arvatud mulle suur hoop,» lausus Celticsi põhitegija Kevin Garnett ESPNile. «See tegi tõeliselt haiget. Karm lugu. Pidasime raske mängu, tulime riietusruumi ja siis teatas treener halva uudise. See mõjus kõigile väga rängalt. Rondo on meie meeskonna süda ja hing.»

Bostonil võib ilma Rondota raskusi tekkida isegi play-off’i pääsemisega, sest juba praegu hoitakse idakonverentsis kaheksandat ehk viimast kohamängudele viivat positsiooni. Tänavuse hooajaga on kogutud 21 võitu ja 23 kaotust, üheksandal kohal oleval Philadelphial on kaks võitu vähem, kuid ka üks mäng varuks.

Rondo vigastus äratas kohe erinevad spekulatsioonid, nagu võiks Bostoni tähed Garnett ja Paul Pierce meistritiitli püüdmise eesmärgil seetõttu klubi vahetada või siis Celtics asuda turult Rondole tugevat asendust otsima. Klubi peatreener Doc Rivers ja president Danny Ainge kinnitasid siiski kiirelt, et mingeid suuri tehinguid plaanis pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles