Balotelli pidas Manchesteris sõpradele lahkumispeo

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: SCANPIX

Manchester City ründaja Mario Balotelli andis taas alust kuuldusetele, et ta on klubi vahetamas, pidades sõprade seltsis maha lahkumispeo.

Briti meedia teatel on Balotelli valmis kolima Itaaliasse, et hakata mängima AC Milani ridades. Üleminekusummaks on 17 miljonit naela ning osa allikate andmetel liigub lisaks vastupidises suunas Kevin-Prince Boateng. Balotelli lausus lahkumispeol, et siirdub San Sirole ning jagas sõpradele Citys veedetud ajale viitavaid meeneid.

Balotelli agent Mino Raiola jäi aga ülemineku osas kidakeelseks. «Kui Mariost ausalt rääkida, siis tuleb teistelt küsida, sest mina ei oska midagi öelda. Kuni 31. jaanuarini on kõik võimalik. Kindel on vaid see, et laenulepingut City ei soovi,» sõnas ta.

Ka Milani president Adriano Galliani on andnud Balotelli kohta vastakaid signaale. Üleeile lausus Galliani ajakirjandusele, et 99,9-protsendilise tõenäosusega tehingut ei toimu. Eile teatas Galliani aga järgmist: «Praeguse hinna juures on 99,5 protsenti kindel, et Balotelli ei tule. Turg on homseni suletud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles