Eesti meistriks sportkeeglis tulid Markko Abel ja Kaidi Safronov

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meistrivõistlused.
Eesti meistrivõistlused. Foto: keegel.evml.ee

Rae keeglisaalis peeti sportkeegli Eesti lahtised Individuaalsed meistrivõistlused.

Võistlustest võttis osa 112 keeglimängijat, nende seas ka külalisvõistlejad Tšehhist, Itaaliast, Rootsist ja Taanist. Meeste võistlusformaat nägi ette 400 viset, 200 eelvoorus ning 200 finaalis. Naistel tuli sooritada kokku 200 viset.

Naiste arvestuses alustas juba eelvõistlusel hea sooritusega Kaidi Safronov (KK Tallinn), kes finaalpäeval veelgi oma edumaad kasvatas ning kokku 948 punkti kogus. Mõlemal päeval oma isiklikku rekordit parandades võitis Safronov oma esimese individuaalse tiitli 67-punktilise vahega teisele kohale tulnud Heret Otsa (KK Reval) ees, kelle tulemuseks märgiti 881 kurikat. Kolmandale kohale tuli Krista Zeik, kelle eelvooru ja finaali summaks oli 875 kurikat.

Meeste klassis oli samuti võit kindel, sest Markko Abel (Tartu KK) näitas võistluste parimat tulemust nii eelvoorus kui ka finaalpäeval ning protokolli märgiti lõpptulemuseks 1894 kurikat. Hõbemedali saatus jäi aga viimasele viskele - Raul Rebase (Tartu KK) võistluste neljasajas vise oli täistabamus (9 punkti) ning see viis ta mööda pronksile jäetud Tarmo Lüllist (KK Reval). Meeste tulemusteks olid vastavalt 1840 ja 1837.

Meesveteranide arvestuses jagati medalid eelvoorudes 200 viskega kogutud tulemuste põhjal ning kuldmedal riputati Raul Rebase (Tartu KK) kaela, tema tulemuseks 925 kurikat. 898 oli tulemus, mis andis Arne Kukkele (KK Killuke) teise koha ning kolmandale kohale tuli Fred Treimann (KK Killuke) 876 kurikaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles