Video: Kangur tegi kaotusmängus hooaja punktirekordi

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur Siena Montepaschi särgis.
Kristjan Kangur Siena Montepaschi särgis. Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoondise kapten Kristjan Kangur püstitas Itaalia meistriliigas tänavuse hooaja punktirekordi, kui tema koduklubi Siena Montepaschi kaotas võõrsil Enel Brindisile 84:94 (37:40).

Kolmanda veerandaja lõpuks 62:59 eduseisus olnud Siena allakäik algas just neljanda veerandaja 33. minutil, kui eestlane teenis seisul 66:66 viienda vea. Vastane tegi seejärel lühikese ajaga 9:3 vahespurdi ning kallutas 35:22 veerandaja eduga mängu enda kasuks, vahendab basket.ee.

Kangur jõudis väljakul oldud 20 mänguminutiga teha oma tänavuse hooaja punktirekordi, tuues 15 punkti (kahepunktivisked 2/4, kolmepuktivisked 3/5 ja vabavisked 2/3), võttes 3 lauapalli, andes 2 korvisöötu ja tehes 2 vaheltlõiget.

Vaata videot!

Kanguri koduklubi jagab nüüd 14 võidu ja viie kaotusega 3.-4. kohta. Serie A liidrina jätkab Janar Taltsi koduklubi Varese Cimberio, kellel on 15 võitu ja kaks kaotust.

Pühapäeval peetavas järgmises voorus kohtub Siena koduväljakul aga just Varese Cimberioga ehk väljakul näeb mõlemat Itaalia meistriliigas pallivat Eesti korvpallikoondislast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles