Tapetud NBA korvpalluri naine kulutas kümne kuuga ära mehe elukindlustuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lorenzen Wright (vasakul) heitlemas Glen Davisega.
Lorenzen Wright (vasakul) heitlemas Glen Davisega. Foto: SCANPIX

2010. aastal tapetud NBA korvpallur Lorenzen Wright teenis karjääri jooksul palgana umbes 55,2 miljonit dollarit ning korvpalluri poolt teenitud rahasummad pakuvad endiselt kõneainet.

Paar kuud enne surma jõustus Wrighti ja tema abikaasa Sherra Robinson Wrighti lahutus, kuid 14 kuud pärast mehe surma sai naine enda valdusesse mehe ühe miljoni dollari suuruse elukindlustuse. Samas kümme kuud hiljem oli peaaegu kogu summa naise poolt ära kulutatud, kirjutab Memphis Commercial Appeal.

Umbes kolmandiku summast kulutas naine uue kodu ostimisele ning selle sisustamisele. Samas soetas ta endale veel Cadillac Escalade’i ning ka Lexuse. Sherra Robinson Wrighti suured kulutused tõmbasid aga palju tähelepanu, kuna naise kasutusse antud elukindlustus pidi katma tema ning endise korvpalluri kuue ühise lapse elamiskulud. Seega asusid asja uurima ka võimuesindajad, kuid naise sõnul on kuue lapse elamistingimused head.

Lorenzen Wright pallis NBAs aastatel 1996 kuni 2009 ning esindas selle aja jooksul Los Angeles Clippersit, Atlanta Hawksi, Memphise Grizzliest, Sacramento Kingsi ja Cleveland Cavaliersi. Edukaimal hooajal jäi tema keskmiseks punktisaagiks 12,4 silma.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles