Armstrong võib Hollywoodis tekitada tõelise võimuvõitluse

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bradley Cooper (paremal) koos näitlejanna Jennifer Lawrence'iga.
Bradley Cooper (paremal) koos näitlejanna Jennifer Lawrence'iga. Foto: SCANPIX

Kui endine Tour de France’i seitsmekordne võitja Lance Armstrong rääkis Oprah Winfrey’le avalikult dopingu tarvitamisest, siis seejärel ilmus uudis, et peagi on oodatada Armstrongi valelikust karjäärist raamatut ja seejärel juba ka filmi.

New York Times’i ajakirjanik Juliet Macur kirjutab parasjagu raamatut «Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong» ja poelettidele peaks see jõudma suvel, kirjutab Time Entertainment.

Paramount Pictures ja produtsendi J.J. Abramsi produktsioonifirma Bad Robot on juba omandanud raamatu õigused, et sellest film vändata.

See omakorda on pannud aluse aruteludele, et kes võiks kinolinal Armstrongi kehastada. Viimaste spekulatsioonide kohaselt on suurimaks favoriidiks Bradley Cooper. Ka Abrams tunnistas Entertainment Tonight’ile, et ta on sel teemal Cooper’iga suhelnud.

Tuntud Hollywoodi näitlejatest on Armstrongi kehstamise vastu väidetavalt huvi tundnud ka Matt Damon, Jake Gyllenhaal, Michael Fassbender ja Christian Bale.

«Mäletan, et Matt Damon soovis paar aastat tagasi tema autobiograafia kinolinale tuua,» sõnas Cooper.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles