Kas uus suursponsor toob Ronnie O’Sullivani MMil taas võistlustulle?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: SCANPIX

Läbi aegade üks parimaid snuukrimängijaid Ronnie O’Sullivan on küll öelnud, et sellel hooajal ta enam võistelda ei taha, kuid siiski loodab kogu snuukrimaailm, et valitsev maailmameister tuleb tagasi vähemalt MMiks. Lootust annab ka see, et 37-aastane britt on kõikides intervjuudes jätnud otsad lahtiseks ning oma tuleviku kohta ta midagi kindlat ei ole öelnud.

Nüüd avaldas snuukrimaailma juht Barry Hearn, et MM saab uue suursponsori, kes on ilmselt nõus O’Sullivanile naasmise puhul kopsaka preemia maksma. Korraldajad on nõus mehe tagasituleku pärast kõvasti vaeva nägema, sest O’Sullivani kaasalöömine tooks kaasa palju suurema publiku huvi üle maailma.

«Ronnie'l on aega otsustada 28. veebruarini, kas ta soovib tiitlit kaitsta või mitte,» rääkis Hearn. Uue võistluste sponsori nimi avaldatakse täna õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles