Korduvalt Wayne Rooneyt magatanud prostituut kahetseb tehtut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenny Thompson
Jenny Thompson Foto: twitter

Kaks ja pool aastat tagasi avaldas Inglismaa meedia, et jalgpallur Wayne Rooney on korduvalt petnud oma rasedat naist Colleeni. Nimelt magas Inglismaa koondislane seitsmel korral eliitprostituut Jenny Thompsoniga.

Nüüd on 23-aastane Thompson ise saanud emaks ning oma vanalt töökohalt taandunud. «Ma tunnen ennast Colleenile tehtu eest kohtuvalt halvasti,» rääkis Thompson The Sunile. «Sellel ajal oli see minu jaoks lihtsalt töö, kuid ma tunnen vastutust, et ajasin perekonna lõhki.»

2010. aasta septembris avaldasid ajalehed, et Rooney oli oma naise raseduse ajal seitsmel korral Thompsoni teenuseid kasutanud. Kahe tunni hind oli lõbutüdruku sõnul 1200 naela ning korra kasutas Rooney koos Thompsoniga ka viimase sõbranna Helen Woodi teenuseid.

«Ma tegin vea, mida ma sügavalt kahetsen, kuid nüüd tahan ma oma tütrele olla eeskuju ja nii hea ema kui võimalik,» lõpetas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles