Eesti tüdrukud said MMil teatesõidus 4. koha

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kolmik (vasakult): Tuuli Tomingas, Meril Beilmann ja Regina Oja.
Eesti kolmik (vasakult): Tuuli Tomingas, Meril Beilmann ja Regina Oja. Foto: Andreas Nigol

Austrias Obertilliachis jätkuvatel noorte ja juunioride laskesuusatamise maailmameistrivõistlustel tegid eestlannad tüdrukute 3 x 6 km teatesõidus väga hea võistluse, lõpetades 4. kohaga.

Eesti võistles koosseisus Regina Oja, Meril Beilmann ja Tuuli Tomingas, kolme peale kasutati ära kaheksa varupadrunit ning maailmameistriks tulnud Venemaale kaotati 2.03,5.

Oja andis vahetuse üle 12. kohal, Beilmann tõstis Eesti neli kohta kõrgemale kaheksandaks ning Tomingas tõusis veel neli kohta. Pronksmedal jäi eestlannadel 21 sekundi kaugusele, kuid viimasele ringile läks Tomingas koos prantslanna, norralanna ja sakslannaga ning suutis nad kõik enda selja taga hoida.

Venemaa kolmikusse kuulusid Svetlana Mironova, Viktoria Slivko ja Obertilliachist juba neljanda kulla võitnud Uljana Kaiševa. Venelannad kasutasid ära 11 varupadrunit ning lõpetasid ajaga 55.06,6. Teise koha sai vaid viis varupadrunit võtnud Ukraina, kaotades võitjale 28,6 sekundit ning pronksi võitis kuut lisakuuli vajanud Šveits, kaotades võitjale 1.42,3. Kokku lõpetas võistluse 20 naiskonda, algselt 17. lõpetanud Sloveenia diskvalifitseeriti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles