Zahkna tõstis MMil teatemeeskonna kümnendaks

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Zahkna
Rene Zahkna Foto: Andreas Nigol

Austrias Obertilliachis jätkuvatel noorte ja juunioride laskesuusatamise maailmameistrivõistlustel sai Eesti noormeeste 3 x 7,5 km teatesõidus 10. koha.

Eesti võistles koosseisus Kristjan Koskinen, Johan Talihärm ja Rene Zahkna. Avavahetust sõitnud Koskinen pidi kohe esimese lasketiiru järel minema trahviringile, teises tiirus kasutas ta küll varupadruneid, kuid sai kõik märgid maha ning andis vahetuse üle 16. kohal. Talihärm pidi mõlema tiiru järel suunduma trahviringile, kuid tänu heale viimasele ringile tõstis ta Eesti 15. kohale. Ankrumehena läks rajale Obertilliachis heas hoos olev Zahkna, kes tegutses esimeses lasketiirus eksimatult, teises tiirus võttis ta kaks varupadrunit ja tõstis Eesti lõpuks kümnendaks. Kolme peale kasutasid noormehed ära 14 varupadrunit, maailmameistriks tulnud Norrale kaotati 4.30,1.

Norra noormehed vajasid täna kuut varupadrunit, finišis edestati 8,3 sekundiga seitse lisakuuli võtnud Saksamaad, kolmandana lõpetas Prantsusmaa (1+9), kaotades võitjatele juba ligi poolteist minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles