Murdunud teiba tõttu viga saanud Andres Raja stardib siiski täna Tallinnas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Raja.
Andres Raja. Foto: SCANPIX

Esmaspäeval trennis teiba murdumise tõttu vigastada saanud Andres Raja pani end eile õhtul harjutades proovile ja otsustas startida täna Tallinnas algaval rahvusvahelisel seitsmevõistlusel, kirjutab Õhtuleht.

«Normaalne, saab teha küll,» rääkis Raja neljapäeva õhtul. «Põrutatud koht annab natuke tunda. Löögi sain alakõhtu ja pöidla pihta.»

Mitmevõistlejate peatreeneri Tõnu Kaukise sõnul on ka ligi üksteist kuud tagasi sise-MMil tõkkejooksus kukkunud ning õlga vigastanud Mikk Pahapill, kes jaanuaris hüppas teivast 4.95, jooksis 60 m tõkkeid 8,21 ja 60 m 7,22ga, tagasilöögist korralikult kosunud.

Võistlustel on kohal Eesti mitmevõistluse paremik eesotsas Pahapilli ja Raja ning Kaarel Jõeväli ja Hendrik Lepikuga. Naistest teevad kaasa nii Grit Šadeiko kui ka Mari Klaup. Tallinna on tulnud ka eelmise aasta rahvusvahelise mitmevõistluse võitjad Dominik Distelberger Austriast ning lätlanna Laura Ikauniece.

Võistlused algavad Lasnamäe kergejõustikuhallis reedel kl 14 ning laupäeval kl 12. Mehed-seitsmevõistlejad on stardis mõlemal päeval, naiste viievõistlus toimub laupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles