Video: Balotelli lõi Milani eest esimese värava ja põhjustas linnas löömingu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

Manchester City ridadest AC Milani siirdunud ründaja Mario Balotelli sai 24 tundi pärast lepingu sõlmimist juba kirja ka esimese värava.

Tõsi, tegu oli kõigest treeningmänguga tugevuselt neljanda liiga Serie D meeskonna Darfo Boario vastu, mille Milan võitis 10:0. Balotelli andis lisaks tabamusele veel ka kaks väravasöötu.

Samas on Balotelli juba jõudnud Milanos tekitada ka väikese kaose, kui sajad fännid ilmusid restorani juurde, kus ründaja kavatses Milani presidendi Adriano Gallianiga õhtustada. Fännid süütasid hulgaliselt pürotehnikat ning said vastutasuks ka koos Balotelliga tantsu lüüa, kui Itaalia koondislane nende keskele astus.

Kogu möll ei meeldinud aga Milano politseile ning õhtu lõppes fännide ja politseinike vahelise lööminguga, mille käigus kasutati rahvamassi laialiajamiseks pisargaasi. Fännid loopisid ametivõime vastuseks pudelitega, üks politseinik sai hoobi vastu pead ja vajas haiglaravi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles