Jaan Kirsipuu teeb Kataris uues ametis debüüdi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Kirsipuu sõnul aitaks profimeeskonna loomine astuda järgmise sammu jalgrattaspordi arengus
Jaan Kirsipuu sõnul aitaks profimeeskonna loomine astuda järgmise sammu jalgrattaspordi arengus Foto: Elmo Riig / Sakala

Tippspordist loobunud ja nüüd end Astana meeskonnas spordidirektorina teostav Jaan Kirsipuu teeb uues ametis debüüdi pühapäeval algaval kõrgetasemelisel Katari velotuuril, vahendab spordipartner.ee.

Tippspordist loobunud ja nüüd end Astana meeskonnas spordidirektorina teostav Jaan Kirsipuu teeb uues ametis debüüdi pühapäeval algaval kõrgetasemelisel Katari velotuuril.

«Kirsipuu oli omal ajal selline rattur, kes noppis võite siledatel ja tuulistel etappidel ning tal on seetõttu sellistes tingimustes palju kogemusi. Üheskoos mõtleme kindlasti hea taktika välja,» lausus Astana asespordidirektor Gorazd Stangelj.

Kuuest etapist koosneval võistlusel vähemalt ühte etapivõitu jahtiv Astana panustab itaallasest sprinterile Andrea Guardinile. «Väga heas vormis on veel Borut Božič, Dmitri Gruzdjov ja Andrei Grivko ning see annab meile erinevaid võimalusi,» lisas Stangelj.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles