Taanduv Grönholm: ei taha, et pere peaks mind haiglas vaatamas käima

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcus Grönholm.
Marcus Grönholm. Foto: SCANPIX

Soome rallisõitja Marcus Grönholm lausus portaalile MaxRally antud intervjuus, et alanud aastaks tal plaane pole ning vähemalt hetkeseisuga ta ralliauto rooli ei istu - perekond on olulisem.

Grönholm tegi mullu X-mängudel rallikrossiautoga avarii ja viidi teadvusekaotuse järel haiglasse kontrolli. Enda sõnul on ta sellest õnnetusest tänaseks täielikult paranenud. «See oli kahtlemata kõva avarii, aga õnneks on minuga tänaseks kõik korras ja mingeid pikaajalisi mõjusid ei tohiks esineda,» sõnas Grönholm.

«Praegu pole mul aga mingeid võistlusplaane. Ja kui aus olla, siis lubasin perekonnale, et nad ei pea enam mitte kunagi mind Ameerikasse haiglasse vaatama sõitma. See avarii pani mind natuke asjadele mõtlema. Nii et lähiajal ma ilmselt võidu ei kihuta,» lisas soomlane.

Hetkel on ta seega ametlikult erus. «Jah, sõitmisest küll. Aga tegelikult on tegemist küllaga, mul on palju asju ajada ja elu on samas varasemast normaalsem – pole vaja näiteks nii palju reisida,» ütles Grönholm, kellele kuulub suur kaubanduskompleks ühes restorani ja jõusaaliga. Samuti tegutseb ta paari noore sõitja karjääri edendamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles