Enesetapumõtetega endine tähtkorvpallur pandi hullumajja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jayson Williams
Jayson Williams Foto: www.nypost.com

Endine New Jersey Netsi tähtkorvpallur Jayson Williams viidi täna hullumajja, kuna 41-aastane mees lukustas end oma hotellituppa ning käitus vägivaldselt ja ennasthävitavalt.

Politsei sai Williamsi toast kätte varahommikul kell neli, kirjutab New York Post.

Allikate sõnul oli Williams enesetapumõtetega ning käitus vägivaldselt, lisaks oli ta oma hotellitoas kõvasti laamendanud.

Williams taltsutati elektrišokipüstoli abil ning ta viidi psühholoogiliste uuringute tegemiseks haiglasse.

Williams mängis NBAs üheksa hooaega. Ta alustas Philadelphia 76ers’is, karjääri viimased seitse aastat kuulus ta Netsi ridadesse.

Mehe järjekordses vägivaldses käitumises pole aga midagi uut, kuna paturegister on tal märkimisväärne.

Kaks kuud tagasi avaldas Williamsi abikaasa Tanya Young Williams, et kui nad veel koos elasid, ähvardas mees kord teda ja nende kaks tütart tappa ning seejärel maja põlema panna.

Lahutuspaberites on kirjas veel mitmeid intidente. Nimelt olla Williams rusikaga puruks peksnud autoakna, samal ajal kui nende lapsed autos istusid, ühel korral olla ta aga purjus peaga abikaasaga vaidlemiseks laste tuppa sisenedes kukkunud ja ennast vigastanud.

2002. aastal süüdistati Williamsit 55-aastase limusiinijuhi Costas Christofi tapmises. Christofi oli palgatud heategevusüritusele, mis Williamsi villas peeti. Tapatöö leidis aset 14. veebruaril 2002.

Prokuröri väitel mängis Williams oma valdustes külalistele ringkäiku tehes oma haavlipüssiga, kui see ühtäkki lahti läks, tappes Christofi.

2003. aasta aprillis vabastati Williams kõige tõsisematest süüdistustest, ent vandekohus mõistis ta siiski hooletus tapmises süüdi. Williams kaebas otsuse edasi, protsess on praegu pooleli.

Lisaks käimasolevale kohtuistungile on Williamsile esitatud veel neli süüdistust limusiinijuhi surmapõhjuste kinnimätsimise eest. 2003. aasta jaanuaris jõudis ta kokkuleppele Christofi perekonnaga, makstes neile surma põhjustamise eest 2,75 miljonit dollarit.

1992. aastal süüdistati teda kallaletungis, väidetavalt purustas mees ühes Chicago baaris oma õlleklaasi vastu ühe baarikülastaja pead.

Kaks aastat hiljem süüdistati teda tulirelva kasutamises ühe spordikompleksi parklas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles