Rapla oli kindlalt HITOst üle

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla peatreener Indrek Ruut.
Rapla peatreener Indrek Ruut. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Korvpalli Eesti meistriliigas toimus täna üks kohtumine, kus Ida-Virumaa meeskond KK HITO võõrustas Raplat. HITO ei suutnud Raplat teistkordselt üllatada ning Rapla võitis mängu 88:68.

Mängu alustas hästi Rapla, kes haaras juhtohjad kiirelt enda kätte ning hakkas tasapisi oma edu kasvatama. HITO küll võitles agaralt, kuid esimese veerandi lõppedes oli Rapla ees 24:12. Teisel kümnendil vahe püsis, kuigi Ida-Virumaa meeskond osutas TYCO-le suurt vastupanu, juhtis poolajaks siiski Rapla, seisuks 45:29, vahendab basket.ee.

Teisel poolajal jätkus mäng külaliste vedamisel ning esimesel veerandil saadud vahe püsis. Kohtumise lõppedes olid Rapla edunumbrid 88:68.

 Üleplatsimees oli Rapla poolelt Indrek Kajupank, kes viskas 25 punkti. Illimar Pilk lisas 19 ning Rait-Riivo Laane 13 silma. HITO poolelt oli peamine skooritegija Siim Laur 23 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles