Eesti paar kaotas Davise karikasarjas kahelt matšpallilt iirlastele

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Viktor Burkivski

Iirimaa asus tennise Davise karika II liiga Euro-Aafrika tsooni avaringi matšis Eesti vastu 2:1 juhtima, kui James McGee ja Sam Barry alistasid Vladimir Ivanovi ja Marek Marksoo 6:4, 6:3, 3:6, 3:6, 9:7.

Eestlased tulid välja settidega 0:2 kaotusseisust, kuid lõpus võisid hoopis nemad kahetseda eduseisu käestlaskmist. Nimelt murdis Eesti vastaste servi seisul 3:2 ja asus juhtima 5:2. Pärast seda, kui iirlased said oma pallingugeimi kätte, asus Ivanov servima seisul 5:3. Eestil oli kaks matšpalli, aga Iirimaa murdis tagasi ja viigistas 5:5. Otsustavalt murdsid väljakuperemehed Marksoo pallingu seisul 7:7, vahendab tennis.ee.

Avasetis andis Eesti samuti paremuse käest, kui juhiti 4:2, kuid järgmised kolm setti kuulusid sellele paarile, kes esimesena pallingu murdis.

Homme peaksid üksikmängus kohtuma McGee – Ivanov ja Barry – Jaan Kononov, kuid välistatud pole ka mõne mängija vahetus. Eestil on tarvis edasipääsuks teise ringi võita mõlemad üksikmängud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles