Treier tõusis IBU karikaetapil jälitussõiduga 27. kohale

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Treier
Jan Treier Foto: Margus Ansu

Laskesuusatamise IBU karikaetapil sai meeste 12,5 km jälitussõidus ainsa eestlasena starti pääsenud Jan Treier 27. koha.

35. kohalt alustanud Treier läbis täna esimesed kolm lasketiiru eksimusteta, viimases tiirus jäi üles üks märk. Võitjale kaotas Treier 3.42,7.

Eilse sprindi võitnud norralane Erlend Bjøntegaard triumfeeris ka täna, tehes kaks möödalasku ja lõpetades ajaga 35.36,6. Vaid 3,8 sekundiga kaotas talle venelane Aleksei Volkov, kes tegi samuti kaks möödalasku. Kuuendana startinud sakslane Christoph Stephan eksis küll neljal lasul, kuid tõusis sellest hoolimata kolmandaks, kaotades võitjale 1.00,5.

Naiste 10 km jälitussõidu võitis esimesena startinud sakslanna Karolin Horchler, kes pidi täna käima kahel trahviringil ja edestas 10,6 sekundiga venelanna Anastassia Zagoruikot, kes eksis neljal lasul. Kolmanda koha sai samuti neli möödalasku teinud venelanna Svetlana Sleptsova, kaotades võitjale 25,3. Eile 36. koha saanud Tuuli Tomingas ja 44. positsioonil lõpetanud Meril Beilmann täna starti ei läinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles