Barcelona jääb vähemalt kuuks ajaks peatreenerist ilma

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona peatreener Tito Vilanova.
Barcelona peatreener Tito Vilanova. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpallimeeskond peab järgmise kuu jooksul hakkama saama ilma peatreeneri Tito Vilanovata, sest juhendaja sõidab New Yorki vähiravi saama.

Vilanova süljenäärmetelt opereeriti umbes kuu aega tagasi ära juba teine kasvaja. Esimest korda käis ta lõikusel 2011. aasta sügisel.

Vilanovat polnud treeneripingil juba Hispaania karikasarja kohtumises Madridi Realiga ning esialgsete andmete kohaselt jääb ta USAsse märtsi lõpuni. Samas suhtleb Vilanova pidevalt treeneritetiimiga edasi ning abitreenerid viivad treeninguid läbi tema juhiste alusel. Plaani kohaselt suhtleb Vilanova oma lähima abimehe Jordi Rouraga iga treeningkorra järel.

Barcelona on Hispaania kõrgliigas kaotanud sel hooajal 21 mängust vaid ühe ja teinud ühe viigi ning hoiab 58 punktiga tabelis kindlalt esikohta. Teisel kohal olev Madridi Atletico jääb maha 11 punktiga. Meistrite liiga kaheksandikfinaalis minnakse 20. veebruaril ja 12. märtsil vastamisi AC Milaniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles