Londaku koduklubi kukkus altpoolt kolmandaks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Londak
Pavel Londak Foto: Reuters / Scanpix
Pavel Londaku ja Alo Bärengrubi koduklubi FK Bodö/Glimt kaotas täna Norra jalgpallimeistrivõistlustel Bergeni Brannile ning jätkab eestlaste klubidest nõrgmiana 14. kohal.

Londak seisis tavapäraselt meeskonna väravasuul kogu kohtumise ning Bärengrub jälgis mängu pingilt, kui koduplatsil tuli vastu võtta 0:2 kaotus. David Nielsen lõi kummalgi poolajal Londaku selja taha ühe palli, kirjutab soccernet.ee.

Kuue vooruga vaid viis punkti teeninud Bodö/Glimt asub 16 meeskonna seas 14. kohal.

Joel Lindpere Tromsöl, Raio Piiroja Fredrikstadil ning Artur Kotenko Vikingil on kõigil kaheksa punkti, millega jagatakse 7.-9. kohta. Enar Jäägeri Aalesund on üheksa silmaga viiendal tabelireal.

Aleksandr Dmitrijevi kodumeeskond Hönefoss alistas eile Norra esiliigas koduplatsil 3:1 Sparta Sarpsborgi ning tõusis oma hooaja esimese võiduga kaheksandale kohale. Eesti koondise poolkaitsja arvele jäi 90 mänguminutit ning kollane kaart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles