Irina Embrich sai GP-etapil 11. koha

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Embrich
Irina Embrich Foto: Liis Treimann

Irina Embrich sai Budapestis toimunud naiste epee GP-etapil Eesti parimana 11. koha. Kaheksandikfinaalis pidi Embrich tunnistama venelanna Aleksandra Magdichi 15:8 paremust.

Põhiturniiri avaringis alistas Embrich torgetega 15:10 inglanna Corinna Lawrence`i ning 32 parema hulgas kaasmaalanna Julia Zuikova 15:8. Zuikova oli eelnevalt 64 parema hulgas alistanud venelanna Valentina Lushina 15:8.

Teel 32 parema hulka pidid kaotusekibedust tundma nii Erika Kirpu, Kristina Kuusk kui ka Nelli Paju. Kirpu pidi tunnistama prantslanna Laurence Epee nappi 15:14 paremust, Kuusk jäi alla sakslanna Imke Duplitzerile 7:15 ning Paju kaotas prantslanna Josephine Jacques Andre Coquinile 13:15. Julia Beljajeva põhiturniirile ei pääsenud.

Zuikova oli kokkuvõttes 22., Kirpu 33., Kuusk 35., Paju 53. ja Beljajeva 80. GP-etapivõidu teenis valitsev olümpiavõitja ukrainlanna Jana Šemjakina, kes finaalis alistas venelanna Anna Sivkova 15:11.

Järgmisel nädalavahetusel osalevad Eesti epeenaised Leipzigis toimuval MK-etapil, kus lisaks individuaalvõistlusele on kavas ka naiskondlik turniir.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles