Varrak: haistsime teatud võimalusi, aga kahest mängujuhist jäi puudu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armands Škele lõi mitmel puhul teravust, kuid sellest üksi jäi väheks.
Armands Škele lõi mitmel puhul teravust, kuid sellest üksi jäi väheks. Foto: Andres Haabu

Käimasoleval hooajal mitmete vigastustega kimpus olnud BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond pidi eilses Ühisliiga kohtumises hakkama saama tagamängijate Gert Dorbeku, Keit McLeodi ja Tanel Sokuta ning tulemuseks oli 52:70 kaotus tiimi abitreeneri Martin Müürsepa endisele koduklubile Kaasani Unicsile.

Kõige lihtsamas seisus ei olnud samas ka Unics, kes vallandas hiljuti kehvade tulemuste tõttu peatreeneri Aco Petrovici, ning nii täitis eile juhendaja kohuseid klubi asepresident Stanislav Jerjomin.

«Haistsime teatud võimalusi, aga kahest mängujuhist jäi puudu. Tegime väga rumalaid pallikaotuseid. Viis viie vastu mängides nad meid üle ei mänginud,» loetles Kalev/Cramo juhendaja Alar Varrak allajäämise põhjuseid. «Lasime neil saada lihtsaid korve ja niimoodi said nad enesekindluse kätte ja meil kadus kontroll ära. Lasime neil võtta 17 palli ründelauast ja tegime 18 pallikaotust – niimoodi on raske võita. Peale (Armands) Škele ei suutnud keegi teine teravust luua ja pikad ei saanud palli.»

«Kaitses olime head, kuid rünnakul ei näidanud me piisavalt agressiivsust.»

«Kaitses olime head, kuid rünnakul ei näidanud me piisavalt agressiivsust. Tulemusega pole loomulikult rahul ja see ei peegelda päris meie taset. Peame ka ise uskuma, et oleme piisavalt head, et Ühisliigas kõigiga võrdselt mängida,» lisas 13 punktiga kalevlaste resultatiivsemaks kerkinud Gary Wilkinson.

Sel nädalal saab Kalevi koosseis täiendust, kuna mängujuhid McLeod ja Sokk on piisavalt paranenud, et taas kaaslasi aidata. Põlveoperatsioonil käinud Dorbekut võib kalevlaste juhendaja sõnul platsile tagasi oodata aga alles paari kuu pärast.

«Mida siin ikka teha. Me ei saa tuua ju meeskonda ka seitset või kaheksat välismaalast. Tuleb mängida nendega, kes on, ja kui võidame, siis on super,» tõdes Varrak. «Nooremad mehed on siin vahepeal hästi mänginud, kuid peab tõdema, et täna (eile – toim) jäid nad hätta.»

Kui viimasel ajal on kalevlastel olnud väga tihe mängukalender, siis nüüd seisab järgmine matš ees alles pühapäeval, kui Ühisliigas minnakse vastamisi Leedu tippklubi, Vilniuse Lietuvos Rytasega.

Ühisliiga

A-alagrupp:

Kalev/Cramo – Kaasani Unics 52:70

Kalev/Cramo: Wilkinson 13, Škele 8, Abbott 6, Elegar 6, Fall 6.

Unics: Kaimakoglou 16, Vougioukas 14, Lyday 12, Veremejenko 11.

Tabeliseis: 1. Peterburi Spartak 9 võitu / 2 kaotust, 2. Krasnõje Krõlja 10/3, 3. BC Himki 9/3, 4. Unics 9/4, 5. BC Astana 7/6, 6. Lietuvos Rytas 7/6, 7. BC Donetsk 5/8, 8. Kalev/Cramo 3/10, 9. Turow 3/11, 10. Azovmaš 2/11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles