Muhammad Ali tütar: mu isa ei ole suremas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muhammad Ali
Muhammad Ali Foto: SCANPIX

Poksilegendi Muhammad Ali venna Rahmani sõnul on pikalt Parkinsoni tõbe põdenud Ali tervis halvenenud ja ta võib peagi surra. Poksija türar lükkas aga kuuldused ümber.

Ali tütar May May Ali kinnitas, et 71-aastase isa seisukord pole halvenenud. «Ta vaatas kodus Super Bowli ja räägib endiselt. Sellised kuulujutud tekivad iga natukese aja tagant, ent neil puudub tõepõhi,» rääkis tütar The Independenti vahendusel.

«Ta ei suuda rääkida ja ei tunne mind enam ära,» ütles Rahman pühapäeval Briti tabloidile The Sunile. «Mu venna olukord on halb, ta on väga haige. Ma ei oska öelda, kaua tal elada on jäänud – võib-olla mõned kuud, võib-olla mõni päev.»

«Tema saatus on jumala kätes, me loodame, et ta lahkub siit ilmast rahulikult,» lisas Rahman. Samas ütles Rahman, et pole oma venda näinud alates eelmise aasta juulist, sest Ali abikaasa ei luba neil kohta. Suhelnud on vennad telefoni teel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles