Ronaldinho: Rooney võiks vabalt mängida Brasiilia koondises

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldinho.
Ronaldinho. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallitäht Ronaldinho lausus enne kolmapäevast maavõistlusmängu Inglismaaga, et tema arvates on hetkel ülekaalukalt parim Inglise jalgpallur Wayne Rooney.

«Maailmas pole ainsatki rahvuskoondist, mida ta ei tugevdaks. Ta pääseks kindlasti ka Brasiilia meeskonda. Sama oleksid oma karjääri parimatel päevadel suutnud ka Paul Scholes, Frank Lampard või Ashley Cole, kes on fantastiline kaitsja. Olen näinud, kuidas Cole maailma parimaid mängijaid kontrolli all hoiab,» lausus Ronaldinho Sportsmailile.

Lisaks pidas Ronaldinho tulevaseks maailma parimaks mängijaks oma kaasmaalast Neymari. «Lionel Messi on viimasel kolmel aastal mänginud nii ühtlaselt kõrgel tasemel, mida maailm pole enne näinud. Kuid Neymar on noor ja ma ei suuda sõnadega kirjeldada, kui heaks ta võib saada. Kaks-kolm aastat ja ta on maailma parim.»

Samuti nimetas Ronaldinho järgmise brasiillase, kellest võib tema arvates Euroopas täht saada. «Damiao on tulevane tippründaja. Teda seostatakse Inglismaa kõrgliigaga ja ma usun, et sealne mängustiil sobiks talle.»

Brasiilia ja Inglismaa kohtuvad Inglismaa jalgpalliliidu 150. sünnipäeva raames toimuvas kohtumises Wembleyl kolmapäeva õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles