Tallinna Kalev palkab Ekvatoriaal-Guinea koondislase

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Vazquez Evuy
Daniel Vazquez Evuy Foto: Wikipedia.org

Jalgpalliklubi Tallinna Kalev palkab Hispaaniast pärit ja Ekvatoriaal-Guinea koondist esindanud kaitsja Daniel Vazquez Evuyga.

27-aastane Evuy on üks neist paljudest uutest mängijatest, kes esindanud Kalevit hooajaeelsetes sõprusmängudes. Seni ei ole klubi ametlikult teatanud ühegi lepingu sõlmimisest, kuid välismaa portaalide andmetel tehti seda Evuyga juba eelmisel nädalal, vahendab Soccernet.ee.

Veebilehe nzalangmundial.skyrock.com kohaselt on Evuy mänginud varem Hispaania madalamates liigades ning esindas viimati klubi nimega AD Villaviciosa de Odon, mis kuulub riigi tugevuselt neljandale liigatasemele.

Lisaks on Evuyl kirjas kuus mängu Ekvatoriaal-Guinea koondises, mida ta esindas ka eelmise aasta Aafrika Rahvaste Karika turniiril.

Kalevi abitreener Daniel Meijel kinnitas Soccernet.ee-le, et mängijaga küll veel lepingut pole, aga paberimajanduse kordasaamise järel saab Evuyst Kalevi mängija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles