McLareni uus vormel pidas testimisel vaid kolm ringi vastu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button poseerib uue hooaja vormeli MP4-28 ees.
Jenson Button poseerib uue hooaja vormeli MP4-28 ees. Foto: SCANPIX

Täna alustasid vormelimeeskonnad Hispaanias Jerezi ringrajal esimese ametliku hooajaeelse testimisega, mis aga McLarenile ja Mercedesele just kõige paremini ei lõppenud.

McLareni uue hooaja vormeli MP4-28 roolis läks rajale Jenson Button, kes pidi aga testisõidu juba kolme ringi järel katkestama, seejuures ei suutnud Button ühelgi läbitud ringidest kiiret minekut näidata. McLareni teatel oli katkestamise põhjuseks probleem bensiinipumbaga, vahendab Autosport.

Oluliselt parem polnud ka Mercedese algus, Nico Rosberg sai sõita vaid 14 ringi, kui oli sunnitud katkestama ning tema auto toimetati tagasi boksi. Kuid erinevalt McLarenist näitas Rosberg päris head kiirust. Praeguse seisuga sõitis Rosberg välja testisessiooni 2. aja, seejuures on hetkel kiireima ringiaja saanud kirja Toro Rosso piloot Daniel Ricciardo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles