Rahulolev Räikkönen: uus auto on parem kui eelmine

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkonen
Kimi Räikkonen Foto: SCANPIX

Jerezis toimuval vormel-1 sarja hooaja esimesel testisessioonil täna esmakordselt Lotuse uut E21-mudelit proovida saanud Kimi Räikkönen kiitis selle väga heaks.

«Auto on väga hea, parem kui mullune. Muidugi on veel parandamisväärset, aga meil pole hetkel isegi veel kõiki vajalikke osi käes,» lausus Räikkönen MTV3-le. «Teadsime, et tegu on hea autoga. Kui hea see teistega võrreldes on? Seda näitavad võistlused.»

Räikkönen sai täna sõita vaid 40 ringi, mida oli mitme konkurendiga võrreldes väga vähe, kuid soomlase rahu see ei kõigutanud. «Olid väikesed elektriprobleemid ja muud sellist. Päeva lõpus oleksime tahtnud ka teisi rehve proovida, aga eks siis teeme seda homme,» lausus Räikkönen, kes kasutas täna vaid kõva seguga rehve ja sõitis nendega välja neljanda aja. «Esimene päev, õppisin uuesti autoga sõitma. Küll läheb paremaks,» muigas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles