Talts ja Varese pääsesid karikavõistlustel kindlalt poolfinaali

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts (palliga).
Janar Talts (palliga). Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoondislase Janar Taltsi koduklubi Varese jõudis Itaalia karikavõistlustel kindlalt poolfinaali, kui veerandfinaalis alistati 92:74 Milano Emporio Armani.

Varese võitis juba poolaja 17 punktiga ja kuigi kolmandal veerandajal tuli Milano klubi veel lähemale, kuulusid viimased kümme minutit taas kindlalt Itaalia meistriliiga põhiturniiri liidrile Varesele. Talts sai mänguaega 17 minutit, viskas selle ajaga viis punkti, võttis viis lauapalli ja andis ühe korvisöödu.

Varese parim oli 23 punktiga Mike Green, kes jõudis väga lähedale kolmikduublile - ameeriklane jagas veel ka kümme korvisöötu ja võttis kaheksa lauapalli. Ebi Ere viskas 17 ja Achille Polonara 16 punkti. Milano parim oli Keith Langford samuti 23 punktiga.

Poolfinaalis kohtub Varese Acea Roma meeskonnaga, kes alistas veerandfinaalis napilt 89:85 Cantu. Kristjan Kanguri koduklubi Siena peab oma veerandfinaalmängu homme, kui minnakse vastamisi Reggio Emiliaga. Neljandas veerandfinaalis kohtuvad Brindisi ja Sassari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles