Inglased mures: kehvad tulemused võivad tähtmängija Reali viia

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale
Gareth Bale Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Tottenham Hotspuri peatreener Andre Villas-Boas avaldas, et meeskond peab järgmiseks hooajaks jõudma Meistrite liigasse, kuna muidu võib meeskonnast lahkuda nende suurim staar Gareth Bale.

23-aastast Bale’i on pikalt jatinud ka Madridi Real ning suvel võibki tehinguks minna ja mehe eest ollakse valmis lauale laduma koguni 63 miljonit eurot, mis oleks läbi aegade kuue suurema ülemineku seas, kirjutab Sportsmail.

«Garethi tulevik sõltub suuresti meie selle hooaja tulemustest. Loodetavasti suudame kvalifitseeruda Meistrite liigasse ja seega suudame oma parimad mängijad endale hoida ning samas ka uusi mehi juurde meelitada,» sõnas Villas-Boas.

Inglismaa kõrgliigas on praeguseks mängitud 25 vooru ja Tottenham on tabelis neljandal positsioonil. Kui meeskonnal õnnestub sellel kohal lõpetada, siis sellega tagatakse pääse Meistrite liiga eelringi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles