USA firma nõuab Armstrongilt kohtu kaudu 12 miljonit

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Armstrong.
Lance Armstrong. Foto: SCANPIX

Texase osariigi ettevõte SCA Promotions kaebas dopingupatuse endise tippratturi Lance Armstrongi kohtusse, nõudes temalt tagasi 12 miljoni dollarit auhinnarahasid.

Armstrong tunnistas teatavasti hiljuti, et kasutas aastaid keelatud aineid ja temalt on kõik sel perioodil võidetud tiitlid ära võetud.

SCA Promotions maksis kõnealuse summa Armstrongi tollase meeskonna US Postal teami kaudu ratturile neljanda, viienda ja kuuenda Tour de France´i võidu eest.

Ettevõte ei tahtnud talle boonusraha maksta juba kuuenda Touri võidu eest, sest tal lasusid siis dopingukahtlused, ent rattur kaebas firma kohtusse ning jäi võitjaks.

Armstrongi esindaja Tim Hermani sõnul ei kavatse rattur summat tagasi maksta. «Ükski sportlane pole kunagi tagantjärele pidanud oma auhinnarahasid tagastama,» põhjendas ta USA Today vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles