FC Flora hankis Hollandi tippklubist ründava poolkaitsja

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander van de Streek (paremal).
Sander van de Streek (paremal). Foto: vitesse.nl

9-kordse Eesti jalgpallimeistri FC Floraga liitub hooaja lõpuni kestva laenulepingu alusel hollandlane Sander van de Streek.

19-aastane van de Streek pikendas hiljuti lepingut Hollandi kõrgliigaklubiga Vitesse Arnhem, mis on koduklubiks ka Eesti koondise väravavahile Marko Meeritsale.

Van de Streek on ründava orientatsiooniga poolkaitsja, kes eelmisel hooajal mängis Vitesse reserv- ja noortevõistkondades. Tänu headele esitustele pääses ta mullu 19. juulil UEFA Euroopa Liiga teises eelringis Vitesse koosseisu, kui Bulgaarias mängiti 4:4 viiki sealse  Plovdivi Lokomotiviga.

«Ma loodan, et tuleme meistriks. Soovin, et pääseksime ka eurosarjas avaringist edasi. Need on minu ja ma usun ka kogu meeskonna eesmärgid,» sõnas van de Streek TV Florale jaanuari lõpus FC Floraga esmakordselt tutvumas käies.

Van de Streek liitub FC Floraga kolmapäeval, mil sõidab meeskonnaga kaasa Vantaa turniirile. 14. veebruaril on Flora vastaseks Soome esiliigaklubi PK-35 ja kaks päeva hiljem Veikkausliigas mängiv MyPa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles