Räikköneni kommentaar kiireimale ringile: võinuks ka s*tem olla

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkonen
Kimi Räikkonen Foto: SCANPIX

Vormel-1 piloot Kimi Räikkönen jäi pärast Jerezi testisessiooni viimasel päeval välja sõidetud parimat ringiaega endale omaselt järsusõnaliseks.

Kui MTV3 reporter küsis, kas ringiajaga võib rahule jääda, vastas Räikkönen keerutamata: «Võinuks ka sitem olla. Aga pole aimugi, mida teised teevad. Ajame oma asja ja oleme saavutatuga rahul. Auto tundub hea,» lausus Räikkönen. «Kohad on praegu täiesti ebaolulised. Jah, kui oleksime teistest neli sekundit aeglasemad, siis oleks midagi lahti, aga praegu pole midagi häda. Tunne on okei.»

Küsimusele, kas Lotus võib ka tänavu etappe võita, vastas mullu korra triumfeerinud ja sarja üldkokkuvõttes kolmandana lõpetanud Räikkönen, et seda näitavad esimesed võistlused. «Stardiplatvorm pole halb, nagu mullugi. Võimalused on olemas, aga teised meeskonnad võivad kõvasti kiiremaks muutuda,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles