Üheksakesi jäänud Motherwell pidi vastu võtma kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa Motherwelli särgis.
Henrik Ojamaa Motherwelli särgis. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa koduklubi Motherwell pidi Šoti liiga 24. mänguvoorus tunnistama Kilmarnocki 2:0 paremust.

Koduväljakul mänginud Kilmarnock läks juhtima 13. minutil Steven Hammelli omaväravast ning 71. minutil kahekordistas William Gross skoori. Motherwell lõpetas mängu üheksakesi, sest 85. minutil sai punase kaardi Fraser Kerr, kes oli seejuures platsile tulnud vaid viis minutit varem. 90. minutil saadeti väljakult minema ka Motherwelli kapten Keith Lasley.

Algkoosseisu kuulunud Ojamaa mängis 90 minutit. Motherwell hoiab kaotusele vaatamata tabelis 37 punktiga kolmandat kohta, sama palju punkte on ka teisel kohal oleval Invernessil. Seejuures on mõlemal meeskonnal konkurentidega võrreldes üks mäng vähem peetud. Suveräänne tabeliliider on 55 punktiga Celtic, kes viimati alistaski 3:1 just Invernessi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles