Video: Celtics võitis NBAs maratonmängu, LeBron James jätkab pidurdamatult

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jason Terry (vasakul) tabas Bostoni võidukorvi.
Jason Terry (vasakul) tabas Bostoni võidukorvi. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA sai magusa võidu Boston Celtics, alistades Denver Nuggetsi kolmanda lisaaja järel 118:114.

Üheksa mängu järjest võitnud Denveril oli seejuures võimalus kahe esimese lisaaja lõpus võiduvise teha, kuid nii Ty Lawson kui ka Danilo Gallinari ei tabanud. Võiduviskeks osutunud kolmese saatis kolmandal lisaajal läbi rõnga Jason Terry. Celticsi parimaks kerkis kolmikduubli teinud Paul Pierce, kes viskas 54 mänguminutiga 27 punkti, võttis 14 lauapalli ja andis 14 korvisöötu.

Terry arvele jäi 26 punkti, Kevin Garnett lisas 20 punkti ja 18 lauapalli. Nuggetsi parim oli Lawson 29 punkti ja 9 korvisööduga, Gallinari viskas 18 punkti. Celtics on nüüd võitnud seitse mängu järjest ja kerkinud idakonverentsis seitsmendale kohale.

Idakonverentsi liider Miami Heat alistas koduplatsil tänu tugevale viimasele veerandajale 107:97 Los Angeles Lakersi. Suurepärasesse hoogu on tõusnud mullune MVP LeBron James, kes viskas viiendat mängu järjest üle 30 punkti. Jamesi arvele jäi hea tabavuse juures 32 silma, lisaks seitse lauapalli, neli korvisöötu ja kolm vaheltlõiget. Dwyane Wade toetas teda 30 punktiga.

Lakersile tõi Kobe Bryant 28 punkti ja jagas üheksa korvisöötu, kuid järjekordne kaotus jätab Lakersi läänekonverentsi viimasest play-off-kohast endiselt nelja võidu kaugusele.

Õhtu võimsaima individuaalse esituse tegi New York Knicksi täht Carmelo Anthony, kuid tema 42 punkti ei päästnud Knicksi 88:102 kaotusest Los Angeles Clippersile. Võitjatele tõi Jamal Crawford 27 punkti, Chris Pauli arvele jäi 25 punkti, kuus lauapalli ja seitse korvisöötu.

Vaata mängude kokkuvõtteid:

Celtics - Nuggets

Heat - Lakers

Knicks - Clippers

Kõik tulemused:

New York Knicks - Los Angeles Clippers 88:102

Miami Heat - Los Angeles Lakers 107:97

Boston Celtics - Denver Nuggets 118:114 (3. la)

Toronto Raptors - New Orleans Hornets 102:89

Orlando Magic - Portland Trail Blazers 110:104

Memphis Grizzlies - Minnesota Timberwolves 105:88

Brooklyn Nets - San Antonio Spurs 86:111

Phoenix Suns - Oklahoma City Thunder 69:76

Sacramento Kings - Houston Rockets 117:111

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles