Jürgen Klopp jättis Chelsea taas pika ninaga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmundi Borussia peatreener Jürgen Klopp.
Dortmundi Borussia peatreener Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia peatreener Jürgen Klopp andis Londoni Chelseale järjekordselt teada, et kavatseb 2016. aastani praeguses klubis jätkata.

Chelsea otsib pärast Roberto di Matteo vallandamist meeleheitlikult uut treenerit, sest praeguse juhendaja Rafael Benitezi leping kehtib vaid aasta lõpuni. Omanik Roman Abramovitš lootis käed lüüa Pep Guardiolaga, kuid hispaanlane valis hoopis Müncheni Bayerni.

Inglismaa ajalehe The Telegraph teatel valmistas Chelsea Kloppile ette järjekordset pakkumist, kuid sakslane ennetas neid. «Mul on leping 2016. aastani. Olen 20 korda öelnud, et töötan selle lõpuni kindlasti Dortmundist. Tean, et kõigi meelest jooksen ma kohe minema, kui Chelsea või Madridi Reali sugune suurklubi mind tahab. Saan neile vaid öelda – küll te veel näete,» lausus Klopp, kes on Dortmundi kahel aastal järjest liigavõitjaks tüürinud.

Klopp kinnitas, et Dortmundis tõmbab teda kõik – nii klubi kui ka linn ise. «Asi pole rahas. Seda on mul piisavalt, et kolm korda päevas korralikult süüa saaks. Pakkumised on väga meelitavad, kuid andke andeks – hetkel ei ole ma saadaval,» sõnas ta.

Ka Dortmundi spordidirektor Michael Zorc kinnitas, et Klopp on puutumatu. «Chelseal ei maksa meile helistada. Isegi kui nad kompensatsiooni pakuvad, on meie vastus eitav. Ta on hindamatu. Oleme teineteisele sõna andnud ja peale sellest kinni,» lausus Zorc.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles