Anu Ennok jätkab Soomes resultatiivselt

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok
Anu Ennok Foto: Elmo Riig / Sakala

Soome võrkpalli meistriliigas mängiva Orivesi Ponnistuse ründaja Anu Ennok aitas oma naiskonnal viimati jagu saada Pieksamäki ja Pihtipudase võrkpalluritest.

Punkte tõi eestlanna vastavalt 16 ja 15. OrPo naiskond on tabelis neljas ja üritab pääseda play-off mängudele, vahendab volley.ee.

Liider on Salo Viesti, kelle praegune esmaülesanne on võita homme Challenge karikasarja veerandfinaali korduskohtumises Južnõi Himikut, kellele Salo naiskond möödnud nädalal Ukrainas 1:3 kaotas. Edu korral tõuseks Viesti Soome naiste võrkpalli ajaloos erakordsesse kõrgusse – eurosarja esinelikusse!

Soome meistrivõistlustel mullu hõbemedali pälvinud Loimaa Hurrikaani meeskond vallandas peatreener Ismo Tuomineni, asendades ta Hurrikaani endise peajuhendaja Ville Kakkoga. Mängus KoVe meeskonnaga tõi Hurrikaani nurgaründaja Eerik Jago viis punkti, mänguks Kokkola vastu polnud ta üles antud.

KoVe poolel tõi Meris Merisaar 16 punkti, Karl Külaots 14.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles