NBA tunamullune parim mängija ei pruugigi sel hooajal platsile naasta

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Derrick Rose.
Derrick Rose. Foto: SCANPIX

Chicago Bullsi korvpallimeeskonna liider Derrick Rose tunnistas, et taastub endiselt rängast põlvevigastusest ega pruugi sel hooajal platsile tullagi.

Rängast põlvesidemete traumast paranev Rose andis intervjuus USA Todayle mõista, et ei tea veel isegi, millal saab palliplatsile naasta. 2011. aastal liiga parimaks mängijaks nimetatud Rose kinnitas, et viimane sõna jääb talle endale. «Ma tõesti ei tea. Tunnen end hästi, aga võin ka hooaja tervenisti vahele jätta, kui leian, et see aitab mul pikas plaanis tervemaks saada.»

Rose nentis, et pole ravi käigus pidanud tagasilööke kogema, kuid kinnitas, et pole näiteks endiselt võimeline palli pealt korvi suruma. «Ma pole endale naasmiskuupäeva paika pannud. Tulen tagasi alles siis, kui olen 110 protsenti terve. Kes teab, millal see aeg kätte jõuab. Võib ka juhtuda, et läheb vaid paar nädalat. Võib juhtuda, et läheb terve aasta,» ütles ta.

Rose rebestas vasaku põlve välimisi sidemeid mullu 28. aprillil esimeses play-off’i mängus Philadelpha vastu ja käis mai algul lõikusel. Pärast tööseisakut mängis ta mullu Chicago eest vaid 39 mängus, sest pidi juba enne põlvevigastust erinevate traumade tõttu 27 kohtumist vahele jätma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles