Kanepi: jalad on iga nädalaga paremaks läinud

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: Peeter Langovits

Eesti esitennisist Kaia Kanepi alustas jaanuari alguses tennisetreeningutega ning andis oma koduleheküljel kiire ülevaate sellest, kuidas paranemine on kulgenud.

«Hetkel mängin tennist korra päevas ja korra päevas teen ka füüsilist. Sel nädalal proovime kahel päeval tennist mängida kaks korda päevas, et vaadata, kuidas jalad koormusele vastu peavad,» kirjutas Kanepi. «Paranemine on üldiselt kulgenud hästi ja plaanipäraselt. Iga nädalaga jalad on läinud paremaks. Mida aeg edasi, seda rohkem saan liikuda. Jaanuari alguses sain ainult paigalt tennist mängida. Nüüd veel päris terve väljaku peal täiskoormusega mängida ei saa, aga liikuda saan tunduvalt rohkem kui aasta alguses.»

«Võistlustele lähen siis, kui olen terve ja olen saanud ka tervena täiskoormusega trenni teha,» lisas 27-aastane Kanepi. «Eks vaatab, kuidas edasi läheb, kui ma märtsis veel võistelda ei saa, siis alustan aprillis liiva peal. Ega ma ei lähe võistlustele vaatama, kuidas mu jalad vastu peavad.»

Eelmisest kevadest saadik valutavate kannakõõlustega kimpus olnud Kanepi sai viimaks abi kuulsalt Soome arstilt dr Sakari Oravalt, kes oktoobri lõpus eestlanna kandu opereeris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles