Gert Kamsi uus klubi alistas Soome mulluse hõbedameeskonna

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kams
Gert Kams Foto: Laura Oks

Pärast koondislase Gert Kamsi siirdumist Soome esiliigasse on palju spekuleeritud ta uue tööandja Seinäjoen JK taseme üle - eile anti sellele esimene vastus, kui mullu kohaliku kõrgliiga teisena lõpetanud Turu Inter 4:2 üle mängiti, vahendab soccernet.ee.

SJK haaras IV KOMIA-turniiril juba seitsmendal minutil endise Ats Purje koduklubi vastu juhtohjad, kui täpne oli Chris Cleaver. Poolajaks duubeldas seisu Kim Palosaari ning Seinäjoen võis kõigega väga rahul olla.

Siiski sai olukord veel paremaks minna, sest 51. minutil jõudis väravani Justin Moose ning 70. Daniel Caumo, vormistades SJK hiiglasliku 4:0 eduseisu.

Algkoosseisus alustanud Kams võeti puhkama 82. minutil pärast seda, kui ta kergelt oma hüppeliigest vigastas. Seejärel lõi Inter nelja minutiga küll kaks väravat tagasi, kuid sellest hoolimata sai SJK kauni 4:2 võidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles