Surnuks tulistatud modell tahtis Pistoriust sõbrapäeva puhul üllatada?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reeva Steenkamp (vasakul) ja Oscar Pistorius.
Reeva Steenkamp (vasakul) ja Oscar Pistorius. Foto: SCANPIX

Paraolümpiamängude suure kangelase Oscar Pistoriuse tüdruksõber Reeva Steenkamp leiti täna Pistoriuse kodust surnuna ning Lõuna-Aafrika Vabariigi politsei on esitanud sportlasele mõrvasüüdistuse.

Lõuna-Aafrika Vabariigi meedia teatel võis Pistorius pidada oma elukaaslast murdvargaks ja mehel oli kodus mitu relva. Pretoria politsei teatel on Pistorius kinni peetud aga mõrvasüüdistuse tõttu ning politsei avaldas, et neil on ka varem tulnud Pistoriuse kodus tülisid lahendada.

Samas on spekuleeritud ka võimaluse üle, et 30-aastane modell tahtis Pistoriust sõbrapäeva puhul üllatada ja sportlane lasi ta murdvarga pähe maha. Alles eile jagas Steenkamp oma plaane Twitteris.

«Mis on teil homseks oma armsama jaoks plaanis?? Olen väga põnevil. See peaks kõikide jaoks olema armastuse päev:) Olgu see päev õnnistatud!» teatas modell eile Twitteris. 

Politsei on seni murdvarguse versiooni toetanud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles