Žalgiris sai lisaaja viimasel sekundil tähtsa võidu, CSKA alistas Panathinaikose

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Popovic (palliga).
Marko Popovic (palliga). Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliiga vahegrupis teenis väärtusliku võidu Kaunase Žalgiris, kes alistas võõrsil 88:87 Brose Basketsi.

Veerandfinaali kohta püüdval Žalgirisel oli vaja kindlasti võitu ja lisaaja viimasel sekundil see ka kindlustati. Kui lisaaja lõpuni oli 15 sekundit, siis viisid Anton Gaveli vabavisked Brose 87:85 juhtima ja viimase rünnaku õigus jäi Žalgirisele. Rünnaku viimasel sekundil tegi Gavel aga vea Marko Popovici vastu ja Žalgirise tagamängija sai õiguse kolmele vabaviskele. Popovic tabas kõik visked ja tõi Žalgirisele napi võidu.

Popovic oli 21 punktiga ka võitjate resultatiivseim, Ksystof Lavrinovic lisas 16 ja Rimantas Kaukenas 14 silma. Gavel oli 25 punktiga kaotajate resultatiivseim.

Žalgiris on E-vahegrupis nüüd kolme võidu ja nelja kaotusega viies. Kõik kohtumised kaotanud Brose Baskets on kaheksas.

Samas alagrupis sai tähtsa võidu Moskva CSKA, kes alistas koduväljakul 86:69 Ateena Panathinaikose. Võitjate kasuks viskasid Milos Teodosic 20, Sonny Weems 19 ja Saša Kaun 13 punkti. Külaliste resultatiivsemad olid Jonas Maciulis 15 ning Stephane Lasme ja James Gist 12 silma.

CSKA-l on E-vahegrupis kirjas viis võitu ja kaks kaotust ning Panathinaikosel neli võitu ja kolm kaotust.

Teised tulemused:

Berliini Alba – Malaga Unicaja 65:67

Tel Avivi Maccabi – Barcelona Regal 77:82

Anadolu Efes - Madridi Real 74:72

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles